(iOS) Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator varalice povećavaju izdržljivost
Feb 25, 2022 1:07:14 GMT
Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 1:07:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Za hlađenje biti samo na telefonu.
U početku je bilo dobro, ali onda kada pokušam ući na otok aviona, izbaci me.... kako očekuju da završim svoje putovanje ako mi neće dopustiti da uđem na otok
Lijepo
Igra je sranje! Ne možete učiniti ništa bez brze tone pravog novca. Ne smeta mi trošiti novac na igricu, ali kad je svaka sekunda samo za igranje, kažem NE! U ovoj igri vi neprestano umirete dok vam igra gura reklame u lice! Ne shvaćaj ovu igru od mene će ti biti muka!
T Z
WOW Kakva igra. Igra je tako glatka i jednostavna za korištenje za sve koji su novi u igri. I NEVEROVATNA grafika BESPLATNO. Ova igra je stvarno pogodak u metu osim jedne stvari. TREBA mu multiplayer mod i to gdje dolazi peta zvijezda. Pozivam vas da isprobate ovu igru, nećete biti razočarani!
Nevjerojatna igra, ali sada treba novo ažuriranje........
Preuzeto s pretpostavkom da je to igra za više igrača. Izgleda sjajno, ali volio bih da se mogu igrati sa ženom.
Ovu igru bih ocijenio više jer volim ovakve igre! Kad bih ga zapravo mogao igrati više puta. Svaki put kada učitam igru i pokušam ući u način preživljavanja, ona se počne učitavati, a zatim se ruši i potpuno me izbaci iz igre natrag na moj ekran gdje je ikona igre. samo je jednom od 20 puta koliko sam pokušao ući u igru uspjelo.
ovo je dobra igra, ali ne znam kako napraviti prvu misiju pa sam zapeo na lvl 10 da otključam sandbox mod
To je nevjerojatna igra, ali molimo dodajte multiplayer, dodajte 🙏🙏🥺
Dobre igre
Igra se jako sviđa!! Navukla sam se!! Jedini problem je što sam obavljao svoje misije i moje misije su se upravo zaustavile na radio tornju, postoji blok i kaže da se nešto aktivira, ali ja nemam ništa za aktiviranje? Je li igra sada završila? Što se dogodilo? sad nemam sta da radim?
Dobra igra
Raft Survival: Pating sa dagat games Simulasyon oxpm
ραφτ επιβίωση - ωκεανός νομάδε Παιχνίδια προσομοίωσης gfcg
Igra je dobra, ali stvar je u tome da ne možemo napraviti više od jedne zamke za smeće većina stvari je u kupovini i dobivanje hrane je toliko teško da također idemo baciti glad i zima nadam se da bi tvrtka mogla riješiti ovaj problem obično se igre igraju od djece ne od odraslih i djeca se ne mogu igrati i zato ne mogu uživati u igrici nadam se da će netko pročitati - glas djetetu
Ovu aplikaciju treba ažurirati. Ili neki novi dodaci. Svaki put kad pokušam ući u explorer island, igra se zamrzne, zabavna je igra, samo želim da svi bolje obavite posao održavajući je.
Uživao sam u igri prva 2 dana. Umro sam i koristio sam tikvicu za crnu pljosku. Vrlo cool koncept. Kada sam na kraju umro trećeg dana, svi predmeti koje sam prikupio tijekom posljednjih nekoliko dana bili su očišćeni i morao sam početi ispočetka. Koja je svrha početi ispočetka i izgubiti sav napredak? Deinstalirano.
Nakon ovog ažuriranja igra se može igrati samo u. Počeo sam igrati ovu igru samo zato što ima offline način rada, ali sada je nisam mogao igrati izvan mreže.
omg ovo je tako zabavno da nema reklama
Raft Survival: ラフティングのサバイバル - Ocean Nomad シミュレーション qbt
Raft Survival: Überleben auf Floß - Ocean Nomad Simulation ajw
Upravo sam preuzeo ovu igru i pala mi je 3 puta prije nego što sam dobio priliku igrati, kad sam dobio priliku igrati, smrznula mi se čim sam pokušao napraviti mrežu za pecanje. Općenito, ne znam kako je igra, ali dajem joj jednu zvjezdicu za stabilnost, ne mogu ni igrati igru. Ja sam na Pixelu 6.
Jako mi se sviđa ova igra, ali ima puno grešaka! jednom sam otvorio ovo u načinu preživljavanja, i samo sam na plavom ekranu, uopće nije glatko, zaustavlja se svake sekunde i vraća se nakon toga, jako je zaostao. Denistaliram.
Мрамор миссия Головоломки iuli
Stvarno zabavna igra, ali kasni svakih 30 minuta, popravite to.
Predbr
Sviđa mi se igra, ali postoji problem s kojim sam se suočio. Nakon što sam prvi put prošao kroz svoju kartu, moja igra je počela vraški zaostajati iako imam telefon od 6 GB ram memorije. Zbog ovog problema morao sam ga deinstalirati jer je toliko zaostajao da nisam mogao igrati kako treba. Čekam vaše povratne informacije. Ali osim ovoga, igra je odlična.
pre dobra je preporucujem je svima
Stvarno dobra igra za preživljavanje, ali VIŠE AŽURIRANJA i BOLJE grafike molim
sviđa mi se igra, ali problem je u rasporedu gumba. igram na chromebooku i pitam se kako da upotrijebim miš da kliknem na gumb za skok i pomaknem se naprijed, ili pucam lukom i pomaknem se? donio sam dodirnu scenu nema pomoći, mogli bismo koristiti oblak za spremanje, osjećam se da igram originalni nintendo iznova
To bi trebala biti nova igra na splavu da budem iskrena, bolja je osim kad te splav pojedu morski psi
Igra radi glatko, ali kada sam platio sandbox da otključa sve samo da se izgradi i opusti, to se nije dogodilo. Nakon plaćanja dobio sam pristup samo 6 predmeta za izgradnju.
Dobra igra za ubijanje vremena. Neka otočna odredišta kažu "uskoro će biti dostupna". Što to znači? Igram već godinu dana i još uvijek nije dostupan. Također, kako to da se pravi barut? Nikada ne mogu pronaći cvijet koji mi je potreban.Još uvijek igram ovu igru. Ali istražujem druge ove vrste jer nisu riješena nikakva poboljšanja/popravci. Učinite nešto momci! Molim te odgovori.
Preživljavanje je zabavno s morskim psima i pokušava preživjeti, ali pješčanik je dosadan jer moram otključati sve stvari pa vas molim promijenite to.
Oglasi su prilično smiješni i stalna potreba za zatvaranjem oglasa za kupnju. Morate gledati reklame da biste nešto učinili također je neugodno.
🙂🙂🐥 traktori
Vrlo razočaravajuća igra. Jako sam se dobro potrudio. Osim ako ne uložite puno novca u ovu igru nećete napredovati. Podizanje razine ne znači ništa da vam trebaju novčići da biste otključali svoje stablo vještina. Morate se boriti protiv morskog psa svake minute i jesti i piti svakih 30 sekundi ili ćete umrijeti. Možete dodati i traku za disanje koju moramo održavati
Vrlo je lijepa igra za igranje gotovo najbolje android raft survival igre do sada, grafika je malo ok.
Ovo je super igra, ali grafika nije savršena😉
Ova igrica nije fer ja uđem da igram,neće me izbaci ili se pojavi nešto plavo.!?😠
Superrr igraaa
Jako loše°
Kutije pokvare, a vrijeme izrade traje zauvijek, a da ne spominjemo troškove izrade bilo čega
Ova igra je dobra osim radija u kojem sam sjedio oko sat vremena, ali je još uvijek 0% i ne učitava se
Ova igra je stvarno dobra, bolja je od splava na steamu jer je besplatna i možete je igrati svugdje ako nosite telefon.
Ova igra je cool.
Ova igrica je super al ionako mrzim onu glupu ajkulu
Sviđa mi se jer se možete igrati s prijateljem i istraživati i ubiti morskog psa da preživite dulje nego što mislite
Volim igru, ali mrzim resurse za učitavanje. Trebat će mi puno vremena da čekam predugo
Nemojte preuzimati. Igra je od pristojne postala igra bez novca do toga da je sve bilo iza zida. Prisiljeni ste potrošiti novac na ovu igru ako želite napredovati na bilo koji smislen način. Bio je u razvoju godinama i jedine značajke koje su razvili su novi načini zajebavanja igrača i izvlačenja novca iz njih, starih i novih. Uštedite vrijeme i trud, pronađite drugu igru.
Previše mikro transakcija koje su nepotrebne i čine igru nepoštenom. Kao što je ograničenje na procese osim ako ne kupim paket od 8 USD. Ovoj igri nije potrebno sve to da bi bila dobra. Ono što igra treba da bude jako dobra je sposobnost da se igraču pusti da igra igru, a ne platiti da igra igru.
kuulllll igra i dobar sam u tome napravio zgradu