Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 1:03:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout úroveň ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
I, The One - Fun Fighting Game ایکشن tovs
Tuhle aplikaci jsem si stáhla jen kvůli těm ,,kamerám v očích" a dělala jsem si screenshoty a něco jsem tam zahlédla ale zjistit jestli to byl nějaký člověk 🤷
je to hra? tato hra je strašidelná... hrál jsem ji ve 4 letech do 10 let... proč pořád říkají, že v jejích očích je muž? Za jejíma očima vidím muže a stalo se mnoho závad... a pak jsem slyšel nejnovější zprávy, že tu chybí dívka ve věku 10 let... je to možné? 😣😣😣 prosím řekni mi, že je to jen hra... 😟😟😟 Musí existovat důvod, proč existuje muž..
Jsem velmi šokován, že lidé stále věří, že jde o špehování lidí. Všechny recenze, které tomu věří, velmi porušily gramatiku a umožnily e odhadnout, že jsou mladší 10 let. Pokud by to byla ve skutečnosti pravda, sledovala by hru policie. Nejsou. Hra je v pořádku, ale rychle začne nudit.
TOM 1
Talking Angela Rozrywka lxt
Talking Angela Hiburan xgf
Když sem na recenze napíšeš ,,je mi deset" tak je to dost nebezpečné. Navíc to žádné kamery nejsou.
Tato hra je HORRORFFING Chtěl jsem se na to podívat a udělal jsem snímek obrazovky, a když jsem se jí podíval do očí, viděl jsem v jejích očích nějakého muže. Když jsem právě začal a nahrál do hry těsně předtím, než jsem stačil něco udělat, zeptala se mě pro tye mic.Nedělejte ani druhé angele správně, také požádá o mikrofon, a když čeká, až ji vytáhnete z kočárku, řekne "Die die die die" jemným a děsivým hlasem, prosím, nedostávejte to vyvolá to noční můry😫
Tahle hra mě neba. A v oku nic nemá. A ani jsem si nemohla dát Dětský režim qwq. Takže nic. Je to nuda samo osobě. Hezký zbytek dne
kluci poslouchejte, přestaňte vtipkovat, nejsou tam žádné oči... přestaňte dělat z dětí strach, děti, v jejích očích nejsou žádní lidé, takže si můžete hrát, ale nemůžete získat peníze, pokud nebudete sledovat přidávání a nemůžete ji převlékat, takže 3 hvězdičky. STOP ŠÍŘENÍ LIDÍ V JEJICH OČÍCH! JE TO NEPRAVDA!!!!
Chudák autor. Vymyslel tak skvělou hru a nějaký smradlavý odpad ji zaviroval. Alespoň ji zkuste třeba s maskou. Kolik lidí se na vás může přihlásit ve stejnou chvíli jako vy. Všechny najednou sledovat nemůžete
Ne ne ne! Tato hra je prostě příliš nudná! Jediné, co uděláte, je obléknout Angelu a číst dopisy z čokoládových srdíček.A vy jste řekli, že tato hra je strašidelná! Viděl jsem příliš mnoho recenzí o tom, že je to děsivé! Tato hra je odpad do koše! 1 hvězdička! Kéž bych tomu mohl dát 0 hvězdiček. Edit: Tato hra je zlá. Slyšel jsem, že to unáší děti. Přál bych si, aby tato aplikace již neexistovala!
Dobrá hra furt lepší než mluvící santa
Je tam kamera! Řekla jsem stojím za tebou a řeklo to ne ne.
Ahoj nevite jak si sni mam chatovat?
Bruh, pro lidi, kteří se obávají, že je "muž v jejích očích" Neexistuje absolutně ŽÁDNÝ DŮKAZ, který by prokázal, zda je to skutečné, a já sám jsem si aplikaci stáhl a NIC!! Ale ta hra je opravdu nudná, takže prosím vraťte funkci chatu zpět!
Tohle nebylo strašidelné😵 . Mnoho kluků říkalo, že tahle hra byla strašidelná😧 . Dnes jsem si stáhl tuto hru, ale na obrazovce se neobjevují žádné strašidelné věci. Tak tuhle hru mám moc ráda.😍 Talking angela byla moc dobrá hra. Mám to velmi rád . 😍
Mám tu hru ale nic jsem neviděla.
hrozná hra. Tuto hru jsem hrál odjakživa, vždy jsem si myslel, že v jeho očích je muž. Teď, když to hraje moje neteř, mě to děsí. Existují zvláštní reklamy, které by neměly vidět malé děti. když byl chat ve hře, zeptal se mě, kolik je ti let atd. To, co se mě ptali, bylo velmi strašidelné
Slyšel jsem, jak Angela něco říká opravdu strašidelným hlasem. Úplně jsem neslyšel, co řekla, protože jsem aplikaci smazal. Nevím, jestli má mluvit, protože jsem jim nedovolil, aby mě slyšeli mikrofonem. Také jsem udělal screenshot Angely a když přiblížíte její oči, můžete vidět tvar muže
Tato hra je v pořádku, po shlédnutí Laurenzsides videí o tom, že je velmi strašidelná, jsem rychle zašel do obchodu s aplikacemi a stáhl jsem si ji,🙂Taky jsem slyšel, že si můžete povídat s angelou, to mě tak potěšilo, 😁 je docela zábavné se bát , ale když jsem se dostal do hry, zjistil jsem, že nemůžeš chatovat s angelou😭 oprav to prosím PLEEEEAAASSE?? každopádně není moc co dělat, bylo zábavné vědět, že tam stalker nebyl, ale také předstírat, že tam byl. Rád se občas bojím.. ok.
Talking Angela Əyləncə zye
Někdo měl pravdu, v Engeliných očích byl stín a malý chlapec. Tato hra je trochu nudná a trochu děsivá. V jejích očích jsou divné dvě věci. Takže teď nevím, jestli mě ty lovy vyděsí nebo ne. Tato hra je opravdu trochu děsivá...Ale pro jistotu jsem dal Wong věk. Narodil jsem se v roce 2011, ale dal jsem 9111.ya teď mi bylo 10 let.😐😐😐.Doufám, že ten chlap, co to udělal aplikace nikdy nepřečte mou zprávu.😰😰😰.
No začíná mě to nudit. Dá se s ní povídat ale anglicky. To je důvod.Proto dávám 3*
Bojím sa oka ale jinak v poho
Miluji tuto aplikaci tolik, protože je to město lásky, a miluji tuto aplikaci mnohem víc. Snažil jsem se do konce hry, ale je tu něco, co mě šílí! Jediná věc je, že když jsem hru spustil, načetla se FOREVEVER! Ale i tak musím kontaktovat 5 hvězdiček.
Tuto hru míval můj strýc, měl bar, o kterém může mluvit s angelou, takže uběhly roky kolem mé mámy, porazila mi ipad samsung 3 a otevřel jsem obchod plau a tam byl můj mluvící ang. A mluvit ang. Nainstaloval jsem Talking ang. A nebyl tam žádný bar, můžete to dát znovu, prosím pěkně prosím
óóó pl
Lidi!! nestahovat ono mi to říkalo když jsem měl viplej dětský mód něco jako: ja tě sleduji a vím kde si prosím běž do pokoje a pak mně prašt😕😢😢😱😱😱😱😱😱
No čím víc ty recenze čtu tak tím víc se bojím. Už jsem před cca 10 lety tuhle hru měla, ale hned mě přestala bavit, protože to bylo jen o tom že jste ji prostě otravovali a krmili. Minulý rok jsem si ji stáhla znovu a začala mě děsit ten pán v jejich očích tam opravdu je?!??!
Dobrá
Toto je něco špatného v systému, který poskytuje kód pro vstup a je zde spousta informací, které se každý den mění, pokud si všimnete, že se na vás dívá, je to špatné, policie to musí prošetřit
Ne, tak když si to stáhnete tak zatím Dobrý, ale jinak po dvou dnech hrůza!
Množství lidí, kteří s vámi mluví o „hackerovi“ nebo „člověku“, je doslova falešné. Za prvé, PROČ by člověk implementoval kameru do oční bulvy a ukazoval se? Tyto fámy vznikly už dávno a jen plod by jim věřil.
Trochu strašidelné, ale ona DOS nemá nic v očích, takže pokud se spoléháte, můžete to zkusit!
Před lety jsem si stáhl Talking Angelu, se kterou bych mohl chatovat .....ale teď☹️☹️Doufal jsem, že si stáhnu stejnou verzi angely, ale škoda, že tu není žádná možnost chatu, takže to byl můj důvod, proč jsem si to stejně stáhl, je to tak dobrá hra pro děti.
Miloval jsem hru, dokud jsem něco neviděl. Něco měla v očích a bylo to divné. Když jsem slyšel zvěsti o Angeliných očích, vyděsil jsem se. Smazal jsem to. NEZÍSKEJTE APLIKACI. POKUD TOMU NEVĚŘÍTE, PODÍVEJTE SE JÍ DO OČÍ. Také mluvící angela mluví o nevhodných věcech. Pokud aplikaci máte, smažte ji, nebo vás angela bude sledovat...
je to trochu strašidelné, jako když má v noci červené oči a moc se mi to nelíbí, takže tomu dávám dvě hvězdy, dnes večer je to na muži tak velké, vypadá to tak uzavřeně, nelíbí se mi to, je to tak strašidelné, já ne Nelíbí se mi to, ale stále to mám, ale budu hrát dál a i když se toho bojím.
Stáhla jsem si to a už tam neni ten chat
Víte, že mluvící Angela byla vytvořena strašidelným mužem Říkám pravdu, můžete si přiblížit a vidět její oči, že je to stín, jméno dítěte Tylar navždy zmizelo po stažení této hry. Tato hra se hraje pouze do 18 let + pak můžeš být v bezpečí. když ti nebude tolik let, bude se ptát na divné otázky, jako kde je tvůj dům, jaké je jméno tvé matky a otce, neodpovídá na podivné otázky
Fakt nechte toho je to pitoma lež Angelinino oko nic lidi neznamená
No eh, to je stále dobré, ale ve zprávách jsem slyšel, že je strašidelná, ale teď je rok 2020 a to bylo v roce 217 nebo tak něco, teď o tom neslyším mluvit, ale je to stále dobré Je to jen proto, že dostávám tolik příspěvků jako není to důvod, proč hrát tu hru, zprávy byly pravdivé, kdyby Steven, jakákoliv hra je závada, tak hrajte nebo ne, ani to není špatná hra💂♀️
Je dobra ale nebespecna gdo to je
ja nechcem tuto ja by sem chcela mnet tu my talkig angela o keru sa staras a vyrasta.
To co se mu v této hře stalo bylo tak před 3 lety jednoduše jsem se jí zeptal jak je její oblíbená barva a ona odpověděla "hnědá jako tvoje oči" a taky "líbí se mi blonďaté vlasy jako tvoje" takže ne stahovat!!!! !