Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 0:48:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız jeton ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Ben bu oyunu hep oynamadı dün çok da iyi ama bu zmn sonra açılmamaya başladınve o kdr müzik kazandık dan sonra açılmıyor diye sildim tekrar yükledim ama gene o kötü bunu düşünmeyi Nsnndndjdjdjdjdjdkjfjdjekdkkej
şarkılar siliniyor
Yorum yazabilmek için bir yıldız verdim. Çok kötü bir uygulama. Açılmıyor.
How fun is it to capture the most precious moments of the year with a wink of rhythms? Let's MUSIC your soul with the beat of hit songs. With Magic Tiles 3,
Daha yüksek bir inceleme olabilir, ancak çok fazla reklamınızın olmasına gerek yok. Ya 2 saniyede bir reklam izle ya da reklamsız VIP satın al. Kilidini açmak istediğim daha fazla şarkı için wifi'yi açık tutmam gerekiyor.
Yani onun levelden sonra da reklam olmaz ya. Anladık para kazanıyorsunuz da bu kadar bıktırmazsınız. Çok küçük bir oyun oynayan çok şeydim. Bugün yükledim ve siliyorum.
Android için Magic Tiles 3: Piano Tik Tok Music - APK'yı İndir
Android'de oyna - IOS'da oyna ... Oldukça zor ancak bir o kadar bağımlılık yaratan oyunlardan biri Piano Tiles.
Magic Tiles 3 APK indir - Android (ücretsiz) - AndroidListe
Oyun çok güzel olmuş eline sağlık şimdi Rasimi924i3fojqwhgvwpuiboqivwugdcpjpqwdpucgpc9wqudgcupocuwqhvdopqeh8phgqwpqwfiioub Uiq2uofw9u1geqiri Urqgwqo Eiwhuvwrq Ouhv Oiqwdgwhu Oudwhvrurvhieehudah dievhrvrviihrfirhufrfhicrvrjghvdnibijeechrv jnjtbindgivfihrhirggihfjdofrorjvirjivrhrg9rgngjrvhbjv7rgkrfydhgicg3ckehr2sdjxbc idvsvjeihglcjbhfgohthtifhpfoir9etu73f3hetifehf9eurgffe9uetoetefjfeirgejf6rmdhdkvcjsnwxigxgdhgenudndhedhfydjduycgdhddnhcdjhdhdhdudhdidhfhvjedhsndndmfkfjfjgkgjjgfnfnf jfmfvhwudjfjf8mm
Bu oyun çok çöp çünkü hata veriyordu ve başlat'a tıkladığımda bile çalışmıyordu ve burada incelememi o kadar çok istiyorsunuz ki bu sıfır yıldız verebilseydim hepinizin bunu düzeltmesi gerekiyormuş gibi
Şarkılar fayanslarla uyumlu değil ve şarkıları wifi olmadan çalmak için indirmeye ihtiyaç duydukları konusunda yalan söylüyorlar. Ama bu sorunları gözden kaçırırsanız oynamakta sorun yok.
Magic Tiles 3 Müzik wwxf
Harika bir oyun... oh bir dakika hayır bu gecikme değil, sizi seviyelerde başarısız yapar, karo bir saniye yukarıdadır, sonra donar ve aniden aşağıda olur ve ben başarısız olurum.
Bu oyunu oynamayı seviyorum. Bazen zorlayıcı olabilir ama çok zor değil ve çok fazla eklentisi yok en azından ben öyle düşünmüyorum. Canınız sıkılıyorsa ve zaman öldürmek için bir şeyler istiyorsanız, bunu yapmak için iyi bir oyun.
Magic Tiles 3 Musik qhh
Oyun ilk başladığında çok fazla sonra çok donmaya başladı lütfen bunu düzeltmein
Şu ana kadar reklamlar dışında oyunla ilgili bir sorunum yok ama her üç veya dört şarkıda bir reklam olsaydı dört veya beş puan verirdim.
Magic Tiles 3 oyunu da mobil cihazlarda oynayabileceğiniz en eğlenceli müzik oyunlarından birisidir. Oyun bir piyano oyunu ama klasik piyano
çok reklam var
3 yıldız verdim çünkü çok fazla reklam var bide BTS müzikleri yok lütfen BTS müzikleri olsun
Sadece şarkı şarkıları var Türkçe şarkı yok örnek veriyom Biliyom ayaz dolunay Enes Baturun şarkılarıyla derin mahsup 2020 imkansızdık berk coşkunun şarkılarım bu kadar
Bu oyundan zevk alıyorum çünkü beni eğlendiriyor ama burada ve orada bazı hatalar var ama hepsinden öte oldukça iyi bir oyun
Güzel bir oyun para harcamanıza gerek yok şarkı almak için reklam izleyebilirsiniz!
Magic Tiles 3 oyunuyla en iyi müzik çalma serilerinden birine devam ediyoruz. Çoğunlukla piyano, gitar ve davul gibi enstrümanları çalacağız.
Oyun çok güzel bir şekilde size tavsiye ederim
Güzel ve eğlenceli bir oyun ama oynadığımda net bir şekilde dokunduğumda parmak izimi algılamıyor ve her şarkıyı denedim parmak izimi algılamıyor ayrıca her saniye bir çok eklemenin yolu var ve bu bu yüzden bu oyuna 2 yıldız veriyorum
Bu oyun harika, öğrenmesi kolay ve ücretsiz, reklamlar olduğunu biliyorum ama hepsi beklemeye değer ve benim pov'umdaki hızlı reklamdan sonra şarkıyı saklıyorsunuz: süper bağımlılık yapıyor ve seyahat için çok eğlenceli
Bence mükemmel bir oyun ama fazla reklam var onun dışında hem güzel hem zevkli
Strikers 1945 Arkadne igre ookn
1 telefonda hiçbir sorunlu olduğumdanuu algılayamıyor 2 kim şarkılardan kapak dan çok sinir bozucu 3 arka planında buni olan gözlerinize çok sinir bozucu verirler 3 4 kereden sonra gözlerim gibi görünebilir Bence yüklemeyin oyunu sevseniz safra bağımlısı görünümüz ağrır ve güneş filan gözünde gözüz kararır yukarıdaki gibi herhangi bir şey yalan değil
Tamam başta işe yaramadı ama tekrar indirdim ve işe yaradı şarkıları beğendim ama daha fazla şarkın olursa harika olur. VE EKLENTİLER HALA BÜYÜK BİR SORUN. Ama bunun dışında iyi oyunlar ki ona 4 yıldız verdim.
Oynamadım ama weeejfknhgkeoiffkvhvvjfjjskdsoodkdifkfkfkfkfkfkfkfkdkdkdkdkdkdldldkdkdksleķytuit IU weeejfknhgkeoiffkvhvvjfjjskdsoodkdifkfkfkfkfkfkfkfkdkdkdkdkdkdldldkdkdksle weeejfknhgkeoiffkvhvvjfjjskdsoodkdifkfkfkfkfkfkfkfkdkdkdkdkdkdldldkdkdksle uyum fhjfyyfj 6þ5t766y6yfrtgerffdccd Aracılığıyla ben de çıkalım mı olur yani bu gün gelecekmiş ne varsa hepsi Aynı şeyi söyliyecem Için Bazi seyleri Gözden geçirme zamanı gelmedi ama Benim icin hayat hikayesi değildi yaptığım videoyu ettik bir kız seni s
Bu uygulamaya 2 yıldız veriyorum çünkü çok gecikiyor ve aslında oynama süresinden daha fazla eklenti var.
This month, Apple released the annual most downloaded apps lists. We're thrilled to have Magic Tiles 3 on Top 10 Free iPhone & iPad Games. That's thanks
Abi bi kere yan lışlıkla sildim uzun zaman dır oynamamış tım Bi baktım o yundaki larda sant çısının müzigi yerine Baska biri imi karınız bune yani 5 yıldız verir dim ama güzel n seslendirme in...... Yani siz sizniz lan bune böyleşarkıdan zevki alın artık ben şarkıların eski si gibi olmasılazım yoksa yüklemeyin
Oyun çok güzel ama çok fazla reklamdan kötü bisey gerisi fena olmaz
Benim cihazmda açılmıyor. 😐Yüklediğiniz için yazıyor.👍 Ve sonra beyaz ekran geliyor ve kapanıyor.😕 Ama aslında tabletten bir sorun. Siz yinede yükleyin. Belki sizsiniz. 😊
Çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı! Yeni telefonumu aldığımda indirdiğim ilk oyunlardan biri, bugün hala oynuyor.
Magic Tiles 3 Music bcb
çok hızlı gidiyor
Süper 5 yaşındayım beriyim şimdi 12 yaşındayım benim tlflanınca indiriyorum çok silinecek diye şimdi yine yine yine yine ben bayıldım indirmenizi tavsiye ederim yinede size kalmış bilemem yani öznel ifade "1000000'den yine 1000000dim aşı"😜
Yani. İştelik bir oyundu. Çabuk oyundan sıkılıyordum. Sürekli reklam ve ânında donması, çok sinir bozucuydu. Reklamlar sadece eleman için kalsa ve donmalar geçse, oyun daha iyinolabilir.
Android için Magic Tiles 3 apk dosyasını indirebilirsiniz. Senin için özelleştirilmiş, dünyanın en iyi piyano oyunlarından biri için hazır ol.
reklam %10099 oyun oynama süresi %1001
Reklamlar gerçekten sorun değil. Bluetooth ile oynamak gecikmeli olsa da, bu her durumda genel bir bluetooth sorunudur. iyi iş 👍
Bu gerçekten çok iyi, bunda gerçekten iyi oluyorum ve 2-3 kron almaya devam ediyorum. Ama her neyse, birçok insan çok fazla reklam olduğunu söyleyip duruyor, ancak WiFi'nizi kapatabilirsiniz ve reklam olmaz. Çevrimdışı oynayabilirsin demek istediğim bu. Yoksa bu gerçekten güzel.
Magic Tiles 3 iphone indir, ios için başta piyano olmak üzere mobil cihazlara ücretsiz indir işlemi yapabileceğiniz bir ios iphone uygulamadır.
Cover şarkıları kullanmasa ve gerçek sanatçı seslerini kullansaydı daha iyi bir uygulama olurdu. biraz hayal kırıklığı