Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 0:45:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flower Zombie War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flower Zombie War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bütün hack artırın ▞▞▞
▞▞▞ Flower Zombie War 2022 version ▞▞▞
Flower Zombie War yaxşı və ya pisdir
Bir daha təşəkkür edirəm və ümid edirəm ki, c youni c-da c kəsmək üçün onu davam etdirin, c-də c kəsin, cəhd edin amma davam edin
Mən bu cür oyunu necə oynaya bilərəm, bu qəribədir...🧐🤔
Əlaaaaaa
Bu oyun pvz-in surətidir amma mən bu oyunun hansı dilini bilmirəm və çox darıxdırıcı 😴
Əla
Əla oyun! Heç bir səhvə səbəb olmur, işləmək asandır və hər səviyyədə daha da çətinləşir. Hələ də orijinal PvZ-ni sevirəm, lakin Android versiyasına görə əsəbiləşdim, çünki mükafatlar almaq üçün çoxlu reklam var. Dildən şikayət edənlər üçün əsas səhifədəki parametri yoxlayın (sol ekran) və onu ingilis dilinə keçirin. Ümumiyyətlə, orijinal PvZ-dən daha çətindir. Mən 28-ci səviyyəli Çiçək Zombi Müharibəsində ilişib qaldım, lakin artıq PvZ üçün bütün səviyyələri bitirdim.
Gülməli əyləncəli və həyəcanlı
Mən heç vaxt bu cür pis oyun oynamıram, bu müxtəlif pis oyun, bot oyunudur.
Daha çox bitki və yeni zombi əlavə edin
Əminliklə yaxşı oyun. 20 sərtlik səviyyəsini optimallaşdırmaq lazımdır, tamamlamaq həqiqətən çətindir. Zombilərin bitkilərdən daha çox üstünlüyü var. Orada uğursuz saxlamaq üçün onun stress lol.
Chess Papan qzat
Yaxşı deyil
Bu proqram, bu vaxtdan bəri oynadığım çox yaxşı oyundur. Çox sağolun👏👏👌Həqiqətən demək istəyirəm ki, zəhmət olmasa bu kimi oyunları daha çox edin
Flower Zombie War Estrategia jvr
bu çox əyləncəli oyunlardır
Çiçək zombi ən yaxşısıdır...
Pul yemək oyunu
Belə davam etməyi xoşlayıram
bu çox qəribədir və mən bilmirəm
Çox çətin oyun..lakin 30-cu səviyyədə orijinal pvz-dən daha çətindir, müdafiə çox yavaşdır, düşmənlər getdikcə daha sürətli olur.
Bu pvz-dən bir parçadır
Sizi İngiltərədə bir nəfərdən çox sevirəm
Təkmilləşdirməyə ehtiyac
Flower Zombie War Strateške igre vkf
sərin, amma daha çox bitki əlavə edin😁😊😄
Aydındır ki, pvz2-nin fırıldaqı mən bundan pulsuz almaqdansa, pvz2 almağı üstün tuturam
yaxşı oyun
Flower Zombie War Стратегически ldrm
Gözəl oyun... Mən onu sevirəm... Ty
Tamam
Çox pis bitkiləri zombilərə qarşı kopyalamağa çalışdı, lakin uğursuz oldu. Yalnız bir fərqli IT çox pisdir
Demək olar ki, pvz-ə bənzəyir, amma yaxşı oyun bir az əsəbidir
20-ci lvl-dən bu, çox çətinləşir və əşyalar almadan oynaya bilməzsiniz. faydasız
sFRofhfi v ocksjcivj4k 5 3.1 Tədqiqat tədqiqat və təkmilləşdirmədir 44 44, ( n.d 4 the
ən yaxşı oflayn oyun bu oyunu çox bəyənirəm