Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 0:42:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече всичко ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
актуализацията е гадна, не мога да вляза
Много лоша игра, не мога да променя контрола и няма уроци. Мисля, че войните на леглото са много добра игра от тази игра
Добре е и всичко, но трябва да поправите грешката, при която блоковете, които се поставят, изчезват, просто обърка играта толкова много
Хареса ми, но не е толкова добър, но харесвам повече от войните на леглото egg wars първия път, когато го играх, беше толкова забавно, че exencei беше осиновен
Харесва ми, но има проблем, проблемът е, че ако се свържа попадам в VOID трябва да се промъкна и не ми харесва тази игра
Това са тотализатори. Аз също обичам, че вие/те същото нещо, което обичам, че можете да харесате костюми за вашия аватар и да харесате чат и всичко също обича бронята и диманд меча, той е много силен, аз не виждам реклами, така че прави играта .Продължавай така
За мен е малко изостанал, всъщност не е всичко, че според мен е генерично
Игра е яко
Обичайте това приложение. Охладете яйца и текстури. Наистина ме изуми. Освен това почти не е необходимо място за съхранение! Обичам този, който е направил това, те наистина са работили усилено, за да направят невероятно приложение!
Egg Wars Abenteuer kcl
Защитете драконовото си яйце и унищожете чуждото яйце в Eggs Wars за Blockman Go. Egg War е отборна PVP игра, която е събрала голям брой играчи в Blockman GO. Играчите защитават своята база —— яйцето и използват всички ресурси, които имат, за да унищожат яйцата на другите, за да спечелят окончателната победа. Ето правилата за тази игра: - Ще раздели 16 играчи на 4 отбора. Те ще се родят на 4 различни острова. Островът има собствена база с яйце.
Tie Dye Simulation cji
Страхотна игра! Но отнема малко зареждане. Но все пак е добра игра.
Дадох 3 звезди, защото играта му изостава много
Много тъпа игра
Тази игра е толкова интересна, но не толкова лесна за хората, които играят за първи път, ако играете от много дни, ще стане по-лесно и по-лесно да печелите, ако можете да унищожите яйцето на вашите отбори, ще бъде по-забавно, така че пет хиляди звезди за тази игра не само пет звезди
Супер
Egg Wars Abenteuer aigb
Невероятно как се случи това, инсталирах (яйчните войни) и оставих всичко да играе през цялото време, което не е добре за очите, но след това го деинсталирах, което беше от един месец, защото учех сега го инсталирам и излизам обичам те
най-хубавата игра на света
Не исках да дам на това 1 звезда, но съм играл тази игра на xbox one. И играта е наистина добра и забавна. И аз си го представям по същия начин на телефона. Но дори не мога да кажа, защото всеки път, когато натисна присъединяване към играта, ме връща към началния екран.
JJh
Беше трудно да се играе, но забавно, ако имаш приятели или също е добре за начало, преди да започнеш да играеш на живи сървъри на Minecraft.
Наистина е забавно, но малко резона поставям блока пред мен в играта, но той мина отгоре и паднах, моля, поправете го и ще дам пет звезди за това
Egg Wars Aventure bfbe
Egg Wars Cabaran batl
Трябва да му дам 5 звезди, когато враг атакува, след което играта започне да изостава, затова му давам 2 звезди
Причината да дам на тази игра 1 звезда, защото когато отворя играта, тя казва проверка на актуализациите и чаках от дълго време и все още не работи, моля, поправете това и ще й дам 5 звезди!
Ако някои искат да играят релакс игра с вашия приятел, тази игра е най-добрата, но когато бягате и скачате в бридж известно време, отивате настрани и ще паднете, така че не бягайте и скачете в бридж и в следващата актуализация, моля, добавете кофа с вода, моля
Тази игра е добра, но проблемът е забавянето. Закъснението е твърде много, моля, актуализирайте тази игра като bedwars. Давам на тази игра две звезди
Днес срещнах измамник. Гай се телепортира в нашата база веднага след началото на играта и ни нападна. Няма мост от блокове, няма нищо. Явно също лети.
Мисля, че това е невероятна игра, но се дразня, защото когато умреш, губиш всичките си неща, така че моля, поправете го. 😎
Много яка игра и е както на някои карти има кристали във базата ти
Най-добрата игра за война с яйца!! Имам само няколко препоръки като; продажба на ендър перли за 3 диа, може да омагьосва брони или лък, търговец продава съживителен медикамент, за да съживи яйцето за като 2 изумруда и моля, добавете домашни любимци като бебе дракон, който нанася ½ щети или фея, която ви дава диамант всяка минута. ..Е, това е всичко, благодаря на разработчиците!!
много ми харесва, защото е трудно, невъзможно е да се счупи яйцето или да се защити яйцето и е толкова невъзможно да се играе добре и ми харесва, затова му давам 5 звезди
Супер игра
Най наи най тъпата игра
Хей, един проблем защо не получавам кубчета, имам нужда, казват ми трябват долари защо като първия е 0,99 0последният е 9,99 И натискам там И казвам, че имаш нужда от долар И аз не е долар, това е кой хакнах играта, за да получа това безплатно кубче, но отнема толкова време И остава само на 0 1 И половината също така не идва защо съм толкова 😔 тъжен тъжен тъжен тъжен тъжен тъжен зона Аз умрях защо И изтривам И отново изтеглих............ И тогава се връщат всички неща едно и също всички неща.. Чао, казвам се Ерам Махмуд кайф годината ми е на 20
Мн яко💓💓💓💓
Страхотна игра, но моят проблем с телефона няма войни за присъединяване към леглото защо има проблем и игрите са добре, това не е така, защо не знам какво става и какво се случи
Защо даваш нова дивизия Мога да играя сега ти си тъп
ужасните проблеми се нуждаят от повече карти, не добавяйте повече от 2 членове на екипа и без омагьосвания, моля, коригирайте ще оцените 0 звезди blockman go
Защо да плащам, за да спечеля Обичам да играя тази игра, но богатият играч плаща много за Game.and Video Ad 30s за 1 награда.
Страхотна игра, но те биха могли да я добавят, ако не струва толкова много, за да получите омагьосване и би трябвало да спадне за секундите, когато надстроите един от тях, а не нагоре
Има толкова много добавки, но играта е добра 🙂😶
Доста добре, но това нещо винаги се връща към приложението
Много хубава и интересна игра.
Играя тази игра, но се провалих синият ме уби и се върна сега плача в тази игра толкова съм тъжен и той ми даде предмет и не ме уби толкова съм щастлив и той казва здравей, казвам ;] и обичам тази игра, благодаря ти много, обичам тази игра, толкова съм щастлив, благодаря
Супер е игра
Войните с яйца са много готини😍🤩 и ми харесват🥰😉🙂😳🥳🤗🥰😚😋😛😝😜🤪
Може ли да подобрите, моля, това, че получавам едно и също през цялото време, скучно ми е на тази карта, която оценявам с 1 звезда, ще оценя 5 звезди, ако я подобря
Толкова забавно, но когато натисна play, става черно за секунда, играх на iPad на моите приятели, това е FINE L
🖕🖕🖕
Добре, тази игра е страхотна в началото, но ето някои проблеми: 1. когато сме почти до аби, не можете да се спасите, защото няма предпазен блок от слуз 2. диамантените костюми са толкова скъпи 3. Когато имате кирка или брадва и умреш, те изчезват и 4. когато се възродиш, вие сте на високо място, така че когато паднете животът ви повреден 5. няма еликсир за невидимост, моля, добавете една
аз винаги играя с нубове тук мразя нубове, когато се втурна към врага, те ще прережат моста, така че ще загубим, аз винаги губя, защото винаги имам съотборници от нуб, а другите отбори са професионалисти Нубите смучат, те не защитават яйцето