Post by rofomunpeari on Feb 25, 2022 0:29:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen számú érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Nem engedi meg, hogy akár 1 játékot is játsszak, és ha játszom, az "indító élmény" volt, úgyhogy kérlek javítsd ki, izgatott voltam, hogy a 3008-at játszhatom az unokatestvéreimmel és a testvéreimmel, de még más játékokat is "indító élmény" volt. pls javítsd ki
ROBLOX: Ez a „játékok játéka” Android | AndroidHelp - AndroidAyuda
Imádom a játékot és a szórakozást, de van egy problémám, hogy néha miért játszom, és néha fekete képernyő probléma van, most keresek a youtube-on, hogy javítsam a fekete képernyőt, és most már tudom, de néha lekapcsolom a Hackereket és a LOOOOONG időnként, ha játszom, van esélyem Normál vagy LOOOOOONG idő amúgy. Miért nincs online a Builderman és a roblox? A Builderman és a roblox a roblox létrehozása. amúgy TÖRÖLHETI a fekete képernyőt? Kérem?
Jó játék csak egy idő után minden játékot meg lehet unni😒
Ez jó és minden, de a legtöbb játék unalmas 😴és olyan nehéz jókat találni és olyan sokat tölt, és nagyon 😒 övék a játék, és ez annyira bosszantó 😡
ROBLOX Hacking. Csalások Android és iOS ROBLOX Hacking lehetővé teszi, hogy a vásárlások in-játék ingyenes. Annak érdekében, hogy egy kis vásárlás a játék,
Mi van a robloxal? nem enged belépni😔
A roblox egynagyonjo játék DE EGGYIK NAP AZT ÍRTA KI, HOGY SING UP ÉS ÚJRA JELENTKEZNÉK SE AZTIRJA PRÓBÁLJAM ÚJRA MERT NEM SIKERES VAGY VALAMI IJESMI😠😠😠😠
A népszerű netflixes sorozat már a Roblox-ban is újjáéled
Nagyon szeretem az alkalmazást, és nagyon sokféle játék van, amivel játszani lehet, de néhány másodpercnél tovább egyikkel sem tudok játszani, próbáltam frissíteni a játékot, de nem ment, senki be van kapcsolva a Wi-Fi-n a házamban, és más online játékokat is betölthetek, úgy tűnik, ez az alkalmazás
nagyon jó
Még akkor sem enged be bejelentkezni a fiókomba, ha a megfelelő felhasználónevet és jelszót adtam meg, még mindig nem működött, és amikor megadtam az e-mailemet, azt írta, hogy nincs elérhető szerver😐😐
Roblox Kalandjátékok fuv
Free Roblox hair - our favourite cuts and styles - Steam hírek
A múltkori frissítés óta nem indul el és úgy látom az írások alapján nem csak nekem. Kérem cselekedjenek! A legutóbbi frissítés óta nem indult el és úgy látom az írások alapján nem csak nekem. Kérlek cselekedj!
A játék egy kicsit túl lassú lett rajtam, és bizonyos dolgok most nem töltődnek be a játékokba, amikor játszom!
Egy idő után nemtudtam használni mivel nemengedett csatlakozni a barátaimhoz és némelyik játékot nem engedte megnyitni..... Amig tudtam használni addig nagyon jó volt! Remélem, hogy csak az én eszközömmel van a baj és bárcsak használható lenne a játék
Rendben van, de az ikonok homályosak számomra, és jó internet-hozzáférésem van, így tudom, hogy nem csak én vagyok az unokatestvérem, nővérem, bátyám és barátaim. De összességében nagyon jó alkalmazás!
Magic Tiles 3 Musiikki rmao
Nagyon jó imádom
A játék nagyszerű, minden egyes másodpercét imádtam játék közben, de mivel néhány napig nem vagyok a játékban, a játék kijelentkezett a fiókomból, és nem tudok újra vágyni. Nem tudom, hogy ez hiba vagy valami, de javítani kell.
A roblox nem jó mert nem enged föl pájákra
Nagyon jó a játék de hogy folyamatosan leáll és senkinek sem mükodik rontja az élményt.
Tényleg fantasztikus játék. néha nehéz laptopon játszani attól függően, hogy melyik van, mert nagyon késhet. Ezen kívül ez még mindig egy csodálatos és szórakoztató játék.
A sori ang vatafak nagyon isten
Be kell regelni... Ezen még elgondolkodom. Ja, nézem a kommeteket... Persze, hogy utólag... hm... na jó, ha lesz több időm, megnézem az appot.
Ez klassz, mert sok játék van benne, bármi ez a kedvenc játékom... és megtervezheted a sajátodat, de rubux kell, hogy a bőröd menő legyen, játszanod kell, és ha rubuxra van szükséged, beszállhatsz a toronyba. a titokzatosságból..
A mobilt most azonnal meg kellene javítani, mert minden alkalommal, amikor csatlakozom egy játékhoz, fekete lesz a képernyőm minden játékban, amihez csatlakozom, feketén van szűrve, még a blox gyümölcsöt is... ezért adnék 1 csillagot, és több csillagot kapsz.
Roblox Eventyr djr
Roblox Авантуристичке pnw
Játszom számítógépen, és azt írja, hogy mobilon játszom, ami összezavarja a dolgokat, hacsak nem frissítésről van szó. De az avatarom nem működik, a dolgok nagyon lassan töltődnek be, a képernyőm szuper széles és bosszantó.Ha folytatom például a robuxot, akkor egy másik képernyőt rak a másikra, de nagyon kicsi. Nagyon rendetlen és zavaró? És amikor megpróbálok bejelentkezni a telefonomon, folyamatosan azt mondja, hogy rossz a bérletem, amikor LEÍRTAM. ÉS kipróbáltam az elfelejtett bérletet, de nem kaptam meg a kódot. Nagy probléma roblox.
Kalap!!!!
Nem lehet bejelentkezni a játékba nagyon rossz ezer csak két csinnalgot adok
Jó játék csak ha azt az Escape börtön obby-t játszom és a level 2 végén vagyok kidobva szívesek javítsák ki ha kijavították 5 csillag köszönöm szépen
Nagyon jó de kár hogy csak kevés ruha ingyenes külömben 5 csillagot érdemelne